Palvelut

JLS-Yhtiöt palvelevat sinua kokonaisvaltaisesti remontointitarpeidesi mukaan. JLS:n palveluihin lukeutuvat maalaus, laatoitus, saneeraus ja remontointityöt yksityisille sekä yrityksille.

 

Meille on tärkeää, että niin pieni kuin suurikin työ tehdään ammattitaidolla huolellisesti ja viimeistellysti aikataulu- ja kustannusarvioissamme pysyen kautta linjan. Kaikki remontointiprosessin vaiheet tarpeiden määrittelystä aina loppusiivoukseen ovat yhtä tärkeitä tavoitellessamme yhteistä toivottua lopputulosta. Meillä myös jätteet käsitellään ja kierrätetään tarpeiden mukaisesti. Korkeatasoinen lopputulos  ja tyytyväinen asiakas ovat meille kaikki kaikessa.

Laatoitustyöt

Me toteutamme toiveidesi mukaiset laatoitustyöt yli 20-vuotisella ammattitaidolla suunnittelusta käyttövalmiiseen lopputulokseen. Laatoitustyöt voidaan tarvittaessa suunnitella yhteistyössä sisustussuunnittelijan kanssa, jolloin kylpyhuoneesta teetetään mallikuvat valmiin lopputuloksen päättämiseksi. Valintojen jälkeen työ toteutetaan mallin mukaisesti.

Sisä- ja ulkotilamaalaukset

Isot sekä pienet maalaustyöt mukaan lukien uudisrakennusmaalaukset, korjausrakennusmaalaukset, sisätilamaalaukset, tapetointityöt sekä huoltomaalaukset. Ota yhteyttä niin kartoitetaan maalausurakkasi tarpeet ja toiveet.

Tasoitetyöt

Sisäseinien ruiskutasoitukset uudis- ja saneerauskohteisiin. Me teemme luonnollisesti myös perinteisiä tasoitustöitä saumojen tasoituksista kylpyhuonetasoituksiin.

Kylpyhuoneet ja sauna

KPH sekä saunaremontit kokonaisvaltaisesti yhteistyössä putki- ja sähköurakoitsijoiden kanssa. JLS panostaa toiminnassaan ammattilaisverkostoon, joiden päätavoite on laadukas lopputulos ja tyytyväinen asiakas. Katso myös hinnastostamme KPH ja saunaremontin esimerkkiprojektit.

Huoneistoremontit

Kaikenlaiset remontit tarpeidesi mukaan laadukkailla materiaaleilla. JLS tekee remonttitarpeen kartoituksen, arviokäynnin ja tarjouslaskelman, joiden pohjalta remontti voidaan aloittaa. JLS:n laaja ammattilaisten verkosto on samalla käytettävissäsi.

Yrityksille

LS-yhtiö palvelee kaikenkattavasti yrityksiä toimitilamuutoksissa. Pitkäaikainen kokemus eri vaatimustason urakoista ja saneerauksista takaa laaja-alaisten töiden onnistumisen aikataulussa. JLS-yhtiö on urakoinut sekä ollut osana urakointi- ja saneerausyhteistyötä monissa julkisen sektorin laatoitus- ja maalaustöissä.